Lấm chấm đỏ trong On Serious Mass Vị Vani có bình thường không?

#1
Mình mới dùng thử On Serious Mass vị Vani, khi cho bột vào cốc shake, lắc một chút thấy có lấm chấm màu đỏ hay da cam ở dưới đáy cốc. Lắc lâu rồi nó tan, vậy cho mình hỏi sản phẩm này có bình thường không? Có bạn nào thấy giống mình không?
 
#3
Chắc là tạo vị thôi bạn. Mình dùng rule 1 vị cookie n cream màu trắg và có cả lấm chấm đen của cookie mà :ROFLMAO:
 
#5
Sẵn cho mình hỏi, mình cũng đang sử dụng Serious Mass vị Chuối nhưng khi lắc trong bình thì có rất nhiều bọt. Mỗi lần uống mình phải ngậm chặt răng lại để cho nước chảy vào bọt ở lại. Không biết Vani của bạn có bị nhiều bọt như vậy không ?
 
#6
Lắc tay / đánh máy bột đều lên bọt, bạn để 1-2 phút uống thì đỡ bọt, hoặc trộn với sữa chua hay hoa quả thì cũng đỡ bọt hơn. Vị chuối của bạn có lấm chấm đen hay đỏ gì ko?
 
#7
Lắc tay / đánh máy bột đều lên bọt, bạn để 1-2 phút uống thì đỡ bọt, hoặc trộn với sữa chua hay hoa quả thì cũng đỡ bọt hơn. Vị chuối của bạn có lấm chấm đen hay đỏ gì ko?
Bình lắc của mình màu nên mình ko rõ có chấm or không ? Nhưng khi lắc xong thì chỉ 1 màu vàng của chuối thôi. Để hôm nay mình về lắc thử xong đổ ra bát xem như nào nhé.
 
#8
Sẵn cho mình hỏi, mình cũng đang sử dụng Serious Mass vị Chuối nhưng khi lắc trong bình thì có rất nhiều bọt. Mỗi lần uống mình phải ngậm chặt răng lại để cho nước chảy vào bọt ở lại. Không biết Vani của bạn có bị nhiều bọt như vậy không ?
Nhiều bọt lắm bạn :ROFLMAO: mấy cái vị vani và cream nhiều bọt còn ít bọt nhất là chocolate
 
#10
xin cảm ơn bên bodybuilding. vn - Bocci ViệtNam (đơn vị mà mình đã mua và sử dụng) đã trả lời ngay trong ngày hôm nay, giúp mình sản phẩm ON SERIOUS MASS có tình trạng trên là hoàn toàn bình thường, không ảnh hưởng:
Bên hãng đã trả lời :“The red color residue the customer observed is due to the vitamin blend which does not affect the integrity of the product.
Google translate: " Màu đỏ dư lượng khách hàng quan sát được là do sự pha trộn vitamin mà không ảnh hưởng đến tính toàn vẹn của sản phẩm."
Tài liệu nhà cung cấp trả lời khách hàng như files đính kèm mọi người tải về giải nén xem nhé.

nội dung như sau:
August 28, 2014


GNC-Malaysia

Attention: Regina


RE: RJ-2241 Serious Mass 12lb Vanilla Lot # 0000681927 EXP 12/2015

Complaint: contamination- black dots and red color residue throughout


Dear Regina,


At ON we take quality and customer satisfaction very seriously, so we are sorry that you had an unfortunate experience with our Serious Mass. Upon receiving the information provided by you, we began a full investigation of the conditions under which this particular batch/ lot # of product was made. Our paperwork was verified and no issues that refer to any type of foreign material were found. The retained sample was also send out for organoleptic testing and it was determined that the product was within specifications but at the lower end.The red color residue the customer observed is due to the vitamin blend which does not affect the integrity of the product. No black specs were observed.


Both the packaging and raw ingredients used in the manufacturing of this product, arrive at our facility in sanitary, sealed containers; the condition of this shipment is inspected and recorded at the time that the shipment arrives. In the event that any damage or contamination to the shipping containers is detected, the shipment is refused and gets sent back to the vendor. Our receiving records show no deviations from standard protocol and that all the materials arrived within specification. Next, the ingredients are carefully weighed, screened / run through magnets (to detect any foreign materials), and blended. The lot numbers and weights of each individual ingredient used are recorded on the batch sheet for that particular lot number. After blending, the finished batch is passed through a metal detector and screened before being filled into the food-sanitary jug. They are visually inspected twice before a scooper is added. At no point during the manufacturing process is the jug left open and unattended, so the chance for contamination is virtually impossible.


In conclusion, we have no way of determining exactly how the black specs that were found made their way into the product that you purchased. However, based upon the nature of our manufacturing process and the numerous steps that we take to ensure product quality and safety, we are highly confident that it did not happen at our facility.


Here at ON, we appreciate your business; please enjoy your replacement product!


Sincerely,


Peter Poteres

VP of Quality Assurance

Optimum Nutrition
 

Attachments

Lần sửa cuối: